Foto:

Lekker power rocken in Estrado met Join the Wolf Pack vrijdag 4 oktober

  Cultuur

Harderwijk - Power rockband Join the Wolf Pack is een initiatief van zanger/componist en frontman Roland Brons.

De invloed van Herman Brood, Foo Fighters, Joe Satriani, Steve Lukather en Neil Young is duidelijk te horen in de geheel eigen power rock stijl van de band. Op vrijdag 4 oktober geven zij om 21.00 uur een optreden in Estrado.

De band smeedt de rauwe Rock 'n Roll van Roland, de melodieuze gitaar partijen van RP en de strakke ritme sectie van bassist Prashant en drummer Fabyan samen tot een strakke energieke rockshowvan Hollandse bodem. Oude tijden herleven in een nieuwe band.

De belangstelling voor deze nieuwe band is groot, de fan base groeit snel en Join the Wolf Pack krijgt regelmatig klinkende en lovende recensies. De band werkt naast hun steeds drukker wordende tourschema aan nieuw materiaal en hun nieuwe single "Wasted Words"

Support act: Future Riots
De vierkoppige formatie, uit midden Nederland, zoekt de grenzen op en schroomt niet het vertrouwde los te laten. Verschillende invloeden zijn geleend uit stromingen zoals post-punk en progressieve rock. Het diverse geluid van Future Riots is energiek, recht in het gezicht, scheurende gitaren, afgewisseld met meeslepende melodische passages. Ze zijn winnaar van de grote prijs van Leusden.

Kaarten zijn € 9,00 in de voorverkoop, (plus € 0,50 reserveringskosten), € 12,50 aan de deur. Kaarten zijn te reserveren via www.estrado.nl. Deur open: 20.00 uur. Aanvang Future Riots: 20.30 uur.

Meer berichten