Kinderen krijgen een proefles gitaar
Kinderen krijgen een proefles gitaar (Foto: Popschool Harderwijk)

Open Dag Popschool Harderwijk

  Cultuur

Harderwijk - Op zaterdag 13 oktober is van 14.00 uur tot 16.00 de open dag van Popschool Harderwijk.

Gratis proeflessen en demonstraties
Tijdens de open dag kan iedereen gratis deelnemen aan proeflessen, kennis maken met de docenten van de Popschool, een kijkje nemen in de oefenruimtes en studio, of zich vrijblijvend laten informeren over het les- en cursusaanbod. Kortom: de open dag is een ideale kennismaking voor iedereen die nog twijfelt over het nemen van muziekles.

Les- en cursusaanbod
Bij Popschool Harderwijk leer je van ervaren docenten die hun sporen in de muziekwereld verdiend hebben, vanaf de eerste les, leuke nummers en geen suffe deuntjes die niemand kent. Je kunt bij de Popschool terecht voor zangles, gitaarles, basles, drumles, keyboardles / pianoles, saxofoonles, singer-songwriterles en tal van andere muzikale cursussen en workshops in groepsverband. Zo biedt de Popschool onder andere een cursus Muziektheorie & Solfège en kun je er terecht voor de Vooropleiding Conservatorium.
Nieuw is de lesvorm De Band: een combinatie van individuele- en bandlessen, gecombineerd met bandpromotie en optredens.

Niet alleen voor kinderen
De ervaring leert dat volwassenen niet altijd weten dat ook zij op de Popschool terecht kunnen. En als ze het wel weten, dan is de drempel om privéles te nemen soms te groot. In dat geval zijn groepslessen vaak een beter alternatief. Het is gezellig, informeel en ongedwongen. De Popschool biedt naast individuele lessen ook speciale groepslessen voor volwassenen, oftewel Laatbloeiers. Dit jaar is er voor volwassenen met al wat ervaring op een instrument, voor het eerst een Laatbloeiersband.

Onderwijs, zorg, bedrijfsleven en particulieren
De Popschool faciliteert een uitgebreid les- en cursusprogramma voor het onderwijs. Een voorbeeld daarvan is het Pop Leerorkest voor de basisscholen. Daarnaast verzorgt de Popschool diverse muzikale workshops zorg, bedrijfsleven en particulieren. De open dag is dus ook voor deze groepen een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de activiteiten van de Popschool.

De open dag wordt gehouden in het gebouw van Popschool Harderwijk aan de Academiestraat 5, Harderwijk.

Het volledige programma is te vinden op https://www.popschoolharderwijk.nl/open-dag-2018/

Meer berichten