Foto: eigen foto

Twente Plat in Dorpshuis Hierden

  Cultuur

Hierden - De vakantieperiode ligt alweer achter ons en ondertussen is de R in de maand. Dat betekend de hoogste tijd voor de start van een nieuw en lang theater -en toneelseizoen. Ook Dorpshuis Hierden is klaar voor een nieuwe en spannende periode boordevol prachtige activiteiten. En het begint meteen al goed. Want Vrijdagvond 5 Oktober staat in het teken van de Twentse humor. Dan komt namelijk het succesvolle gezelschap Twente Plat naar Hierden voor een heerlijke avond Twentse humor op z`n best.

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Twente Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Oost- Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt het de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de Twentse humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land. De avondvullende voorstellingen van Twente Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. En dat betekend: heerlijk lachen de hele avond lang.

Vrijdag 5 Oktober komt Twente Plat naar Dorpshuis Hierden, Dorpsweg 9, Hierdem telefoon 0341 451546 De entreekaarten voor deze onvergetelijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar bij het dorpshuis. Telefonisch bestellen kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder nummer 074 3841718 en Uw kaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang voor U klaar aan de kassa (geen extra kosten) Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon. 

Meer berichten