Foto:

Straatmuzikanten Zeewolde are 'Playing for change'

  Cultuur

Zeewolde - "Playing for Change", daar draait het zaterdag 28 juli om bij het straatmuzikanten-festival in Zeewolde. Verspreid over het centrum laten verschillende artiesten hun klanken horen, van jonge talenten tot ervaren artiesten. In iedere straat van het centrum is wel een muzikant te vinden!
Het staatmuzikantenfestival vindt plaats onder de naam "Playing for Change". "Playing for Change" is een organisatie die wereldwijd straatmuzikanten samen brengt. De gedachte hierachter is dat muziek de wereld verbind door middel van muziek en wellicht veranderd. Volgens ons als Muziek Café een mooie gedachte die graag gedeeld wordt met anderen.
De optredens verzorgd door de volgende muzikanten: Michel van der Helm, Sanne de Zoete, Nienke te Haar, Pieter en Mirjam en Nadine Rozendaal. Na 30 minuten rouleren de muzikanten en zijn dan weer op een andere locatie te vinden in het centrum (speellocaties: Kerkplein, Kerkstraat, Gouwzee, Flevoplein, Horsterplein en Weergang).
De organisatie is in handen van Muziek Café Zeewolde en wordt in samenwerking met de Havendagen Zeewolde (27 t/m 29 juli a.s.) en stichting Puur Zeewolde georganiseerd.

Het festival begint om 13.00 en eindigt rond 17.00 uur.

Meer berichten