Foto: D. Colen

Spannende boeken weken Blind date

  Cultuur

Zeewolde - Je vakantie begint met boeken.                                        
De Spannende Boeken Weken zijn het startschot voor een zinderende zomer.

FlevoMeer Bibliotheek zet van 6 tot en met 24 juni tijdens de Spannende Boeken Weken thrillerverhalen in de etalage.

Op spannende boekendate                                                
Dit jaar kunt u in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde op een heuse boeken blind-date. Niet met andere boekenverslinders, maar met een spannend boek uit de collectie. In de bibliotheek is een speciale tafel ingericht waarop deze boeken te vinden zijn. En net zoals bij een echte blind date heeft u geen idee welk boek u mee op vakantie neemt. U maakt uw keuze op basis van de labels die aan de ingepakte boeken hangen. Neemt u bijvoorbeeld een ‘crimineel spannend’ boek mee of blijft u liever ‘op eigen bodem’?

Beleef spannende avonturen                                        
Verdrink in Scandinavische thrillers of zoek het dichter bij huis met spannende verhalen van Thomas Ross, Simone van der Vlugt of Saskia Noort. Crime, horror of detective, deze verhalen zorgen voor de nodige rillingen en denkwerk om mysteries op te lossen.

FlevoMeer Bibliotheek heeft een ruim assortiment aan boeken in dit genre. Ook kunnen leden via bibliotheek.nl/ebooks het hele jaar door gratis en legaal bloedstollende e-books lenen. Oud-politicus Boris O. Dittrich heeft het Geschenkboek 2018 geschreven getiteld Barst.

Samenwerking                                                                 
Bruna Zeewolde stelt drie waardebonnen van twintig euro beschikbaar voor de spannende boeken weken in de bibliotheek. Deze worden verloot onder de bibliotheekleden die een ingevuld recensieformulier inleveren met de in deze weken geleende en gelezen boeken.

Meer berichten