Foto:

Lynne Arriale Trio (VS) eenmalig optreden in Catharinakapel Harderwijk

  Cultuur

Harderwijk - Jazzdagen Harderwijk krijgt donderdag 7 juni een primeur in Nederland. Speciaal op, en in samenwerking met, de Aaltjesdagen komt Lynne Arriale (piano en composer) over uit Amerika om in de Catharinakapel haar 14e cd te “Give Us These Days” te presenteren. Dit zal een eenmalig optreden worden in Nederland.

Organisatie Jazz On The Corner: “Wij zijn erg blij met dit optreden van Lynne in de Catharinakapel. Een unieke kans deed zich voor om een bekende pianist uit de VS naar de kapel te halen. Deze kans hebben wij gelijk aangegrepen, de presentatie van haar nieuwe cd op de openingsavond van het Aaltjesdagen Harderwijk.

Lynne, wie eerder heeft samengewerkt met o.a. grammy-award winner Randy Brecker, wordt op haar nieuwe cd begeleidt door de bekende Nederlandse musici Jasper Somsen op contrabas en Jasper van Hulten op drums.

De stijl van Lynne staat bekend als levendig maar toch lyrisch. Een muzikale verteller, haar muziek is toegankelijk en intiem, met een voorliefde voor melodie.

Jazz On The Corner heeft voor het najaar nog meer bijzondere concerten georganiseerd. Voor meer informatie en kaartverkoop over Lynne Arriale en de overige concerten zie de website: www.jazzdagen.nl.

Lynne Arriale Trio bestaat uit: Lynne Arriale – piano ; Jasper Somsen – double bass ; Pieter Bast – drums.

7 juni Catharinakapel. Aanvang 20.15 uur, zaal open 19.45 uur. Kaartverkoop: www.catherinakapel.nl

Meer berichten