voorstelling Brom Beer
voorstelling Brom Beer (Foto: Theatergroep De Reus)

Jeugdtheaterfestival MalleMolen in de Catharinakapel

  Cultuur

Harderwijk - Voor alle kinderen van 2 tot 10 jaar die zin hebben in een geweldig leuke creatieve dag vol kunst: Kom naar festival MalleMolen op woensdag 14 maart!
Er is van alles te doen in en rondom de Catharinakapel. Prachtige theatervoorstellingen, gratis workshops dans, knutselen en muziek maken. Jeugdtheater Harderwijk brengt graag allerlei vormen van kunst voor het voetlicht bij jonge kinderen.

Vanaf 9.15 tot 15.15 uur is er vrije toegang in de Catharinakapel. Kom tekenen, laat je schminken of versier een lekkere cupcake. In de Catharinakapel kunnen kinderen in de stoere speeltuin lekker klimmen, kruipen en spelen.

Buiten in de theaterwagen speelt ‘De Truuk van Tique’ (4+), een doorlopende voorstelling van 20 minuten. Dit knusse theater op wielen bezorgt kinderen een heel bijzondere ervaring. Het elastische blauwe mannetje Tique neemt je mee in zijn wereld vol spanning en humor. Een belevenis voor jong en oud!

In Cultuurkust speelt om 10.30 uur de voorstelling ‘Broemmm!’ (2+). Een grappige voorstelling over een blauw autootje dat echt zelf wil en kan rijden. Teun wil een dagje op pad met haar auto Broemmm. Ze beleeft de spannendste avonturen, dat wil je niet missen!

Om 15.30 uur sluit het festival met de familievoorstelling ‘Brombeer’ (4+). Prachtig en muzikaal poppentheater, over een Beer en Sprinkhaan die dikke vrienden zijn. Ze wonen in het bos en bezoeken elkaar dagelijks. Maar op een dag doet Beer anders dan anders. Sprinkhaan begrijpt er niets van en bedenkt plannetjes om het weer gezellig te hebben. Waterslak komt met een idee. Zal het Sprinkhaan lukken om Beer weer uit bed te krijgen?

Meer informatie over het programma en over het bestellen van kaarten voor de voorstellingen op www.jeugdtheaterharderwijk.nl. Toegang en alle workshops zijn gratis.

Meer berichten