Jongerenkoor Gedalja organiseert het project koor Breng ons samen
Jongerenkoor Gedalja organiseert het project koor Breng ons samen (Foto: Eigen archief)

Sela-projectkoor "Breng ons samen" met Jongerenkoor Gedalja

  Cultuur

Harderwijk - Lijkt het je leuk om in een jongerenkoor te zingen, maar heb je niet elke week de gelegenheid om te repeteren? Doe dan mee met het Sela-projectkoor “Breng ons samen” van Jongerenkoor Gedalja. Iedereen in de leeftijd van 14 tot 40 jaar is welkom.

Op 11 januari 2018 starten we met het Sela-projectkoor “Breng ons samen”. Om de week repeteren we liederen uit het repertoire van Sela. Het projectkoor wordt afgesloten met 2 mooie optredens op vrijdag 16 maart 2018 in CGK De Zaaier in Harderwijk en op zaterdag 17 maart 2018 in CGK Oenenburgkerk in Nunspeet.

Vind je het zingen in het koor zo leuk, sluit je dan na het projectkoor aan bij Jongerenkoor Gedalja. Het Sela-projectkoor “Breng ons samen” is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

De repetitie avonden zijn op donderdagavond van 19:00 – 21:00 in Chr. Geref. Kerk De Zaaier in Harderwijk, E. den Herderstraat 22. De data van de repetitie avonden zijn:

11 januari
25 januari
8 februari
22 februari
8 maart
15 maart

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet en sluit je aan bij het Sela-projectkoor “Breng ons samen”. Het beloven mooie avonden te worden. Bekijk ook onze website voor informatie www.jongerenkoorgedalja.nl of stuur een mailtje naar info@jongerenkoorgedalja.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden