Izaline Calister en Maria Mendes op Hanzezondag


Izaline Calister heeft reeds een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.
Izaline Calister heeft reeds een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. (Foto: Hester Doove)

Izaline Calister en Maria Mendes op Hanzezondag

HARDERWIJK -Cultuur kan weer en daarom komt de Stad als Podium met een extra zomerprogrammering.

Op zondagmiddag 2 augustus heeft Jazz On The Corner (Jazzdagen Harderwijk) in samenwerking met de Stad als Podium, Cultuurkust en St. Podia bijzondere artiesten naar Harderwijk weten te halen.

In de Huiskamer van het Oude Stadhuis treden Izaline Calister & Ed Verhoeff op van 12.00 tot 13.00 uur. Van 13.00 tot 14.00 uur is er lunch.

Izaline Calister heeft als singer/songwriter en charismatisch performer reeds een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Ruim 10 jaar werkt ze daarbij met gitarist Ed Verhoeff en is hun muzikale samenwerking hoorbaar, bijna voelbaar, verdiept.

In de Catharinakapel treedt het Maria Mendes Trio op, dit is van 14.30 tot 15.30 uur.

Maria Mendes – Kristalhelder, sierlijk, lyrisch en veelzijdig zijn omschrijvingen van Portugese jazzzangeres Maria Mendes. Om haar als fadozangeres te omschrijven doe je haar tekort. Haar invloeden komen uit klassieke muziek, jazz, fado en latin maar Maria Mendes is jazz-zangeres, in hart en nieren. Zij zal worden begeleid door haar vaste bandleden Karel Boehlee - piano en Jasper Somsen - contrabas. Een unieke kans om dit concert van zeer dichtbij te kunnen bijwonen.

Vanwege alle coronamaatregelen zijn voor beide concerten een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De deur gaat 15 minuten voor aanvang open.

Kaarten alleen via voorverkoop www.jazzdagen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden