Camping FF weg 2019
Camping FF weg 2019 (Foto: Billy Goosen)

Nieuwe datum voor initiatief Camping ‘FF Weg

HARDERWIJK - Zoals zoveel mooie initiatieven in Harderwijk en Hierden gaat dit jaar ook Camping ‘FF Weg niet door. Veel deelnemers van vorig jaar vinden dit erg jammer, maar ook de organisatoren hadden het graag anders gezien.

 Maar het nieuwe weekend staat weer vast, namelijk 23, 24 en 25 juli 2021.

Locatie de MESS, Oranjelaan 11a in Harderwijk. Drie dagen lang wordt in juli 2021 de locatie rondom de MESS een gemoedelijk dorpje binnen de stad Harderwijk.

Wat is Camping ‘FF Weg?

Camping ‘FF Weg is meer dan alleen een camping. In het geplande weekend wordt de telefoon minimaal gebruikt, de pc´s blijven thuis en de tv blijft uit. Iedereen komt even uit de dagelijkse sleur en geniet van het buitenleven. En…. je leert nieuwe stadsbewoners kennen. Het motto is ‘samen doen’. Samen begint al bij het opzetten en inrichten van de tent.

Het echte campingleven ervaar je door onder andere samen een lekkere barbecue te nuttigen, samen te gaan chillen op je strandmatje, ‘s avonds gezellig rond het kampvuur te gaan zitten en door het gaan slapen in je eigen tent.

Naast het kamperen is er ook een activiteitenprogramma waar iedereen aan mee kan doen.

Aanmelden of informatie?

Wil je meedoen als gast, vrijwilliger of sponsor, u bent van harte welkom! Neem contact op met één van de organisatoren of via campingffweg@wijkstadsdennen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden