reparatie senseo
reparatie senseo (Foto: pv)

Repair Café Harderwijk begint weer met repareren

HARDERWIJK - Afgelopen maanden heeft het Repair Café Harderwijk noodgedwongen door het coronavirus geen reparatie-bijeenkomsten kunnen houden. Nu de richtlijnen wat versoepeld zijn, wil het Repair Café Harderwijk weer voorzichtig een nieuwe start maken.

 ''We starten met repareren op de laatste zaterdag van de maand in Ontmoetingstuin De Rietmeen omdat daar voldoende ruimte beschikbaar is om, voor zowel klant als vrijwilliger, veilig te kunnen repareren. Door de richtlijnen van het RIVM kunnen minder vrijwilligers tegelijk werken en daarom ook minder klanten worden geholpen; voorlopig gaan we uit van maximaal 15 klanten per reparatiesessie.'' Het Repair Café gaat daarom werken met een systeem van aanmelding.

Op de zaterdagochtend van 25 juli, 29 augustus en 26 september bent u welkom van 10.30 tot 13.00 uur om samen met onze vrijwilligers uw kapotte spullen te repareren in Ontmoetingstuin De Rietmeen, Ouverturebaan 1-3 (bij het tunneltje tussen Stadsweiden en Drielanden). ''Deze zaterdagen doen we geen ‘naaiwerk’.''

U dient zich vooraf aan te melden per email bij: info@repaircafeharderwijk.nl.
In een Repair Café krijgen (vaak dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers zien dat repareren mogelijk is en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden