Elke maandag bezorgt Inclusief Gresbo Post bij diverse basisscholen in Harderwijk het zogenaamde schoolfruit.
Elke maandag bezorgt Inclusief Gresbo Post bij diverse basisscholen in Harderwijk het zogenaamde schoolfruit. (Foto: Inclusief Groep)

Inclusief Gresbo Post bezorgt schoolfruit in Harderwijk

HARDERWIJK - Elke maandag bezorgt Inclusief Gresbo Post bij diverse basisscholen in Harderwijk het zogenaamde schoolfruit. Deze bezorging wordt uitgevoerd in opdracht van Bidfood uit Harderwijk.

 Binnenkort starten de schoolvakanties en stopt de bezorging tijdelijk. ''Na de zomervakantie starten we weer met de bezorging en dan doen nog meer scholen mee aan dit project.''

Altijd vers

Naast de bezorging aan scholen wordt er ook 'werkfruit' bezorgd bij diverse ondernemers in Harderwijk. Iedere week kan via Bidfood vers fruit besteld worden voor op de werkvloer met als doel bewustwording van een gezonde leefstijl voor vitale werknemers, gefaciliteerd door de werkgever.

Lokaal sociaal

''Door lokaal sociaal producten te kopen en deze te laten bezorgen door werknemers van Inclusief Gresbo zorgen we samen voor een inclusieve arbeidsmarkt op de Noord-Veluwe waarin iedereen duurzaam kan deelnemen en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen participeren.''

Meer info:www.bidfood.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden