De Ladies' Circle N.W. Veluwe reikt cheque uit aan Beyond Words Productions.
De Ladies' Circle N.W. Veluwe reikt cheque uit aan Beyond Words Productions. (Foto: Beyond Words Productions)

En dan nu eindelijk de cheque van ruim 2000 euro

HARDERWIJK - Op 4 maart organiseerde Ladies’ Circle N.W. Veluwe een ladies filmavond in de Catharinakapel te Harderwijk om geld in te zamelen voor Beyond Words Productions.

 De Ladies Night met Italiaans tintje was een daverend succes; met een totaal uitverkochte zaal en met behulp van sponsoren is 2.345 euro voor Beyond Words Productions opgehaald. De ruim 90 vrouwen genoten van de film ‘A Casa Tutti Bene’ en de gezellige avond met een leuk aanbod met o.a. kleding, sieraden, schoonheidsartikelen en heerlijke Italiaanse hapjes en wijnen. Na de afloop van de film vond de loterij plaats waar vele ladies met mooie gesponsorde cadeaus naar huis gingen.

Vanwege de coronamaatregelen kon de Ladies’ Circle pas op 6 juli de cheque met de opbrengst van de filmavond aan Annemieke Bais en Laura Vaessen van Beyond Words Prouctions overhandigen. Annemieke Bais, oprichter en artistiek leider van de stichting Beyond Words Productions, laat namens Beyond weten ontzettend dankbaar te zijn voor dit bedrag. Met dit geld kan Beyond Words Productions zich verder inzetten om persoonlijke en maatschappelijke thema’s visueel en bespreekbaar te maken d.m.v. dans- en theaterproducties.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden