Diploma-uitreiking bij De Techniek Academie.
Diploma-uitreiking bij De Techniek Academie. (Foto: De Techniek Academie)

Drie diploma-feestjes bij De Techniek Academie

HARDERWIJK - Maandagavond vonden drie diploma-feestjes plaats bij De Techniek Academie! In kleine groepjes ontvingen de studenten die avond hun verdiende diploma voor de opleidingen Mechatronica, Elektrotechnische Installaties, Constructiewerk of Werktuigkundige Installaties (Woning).

Dit jaar kon de uitreiking niet in de normale setting doorgaan, dus werd er een alternatief bedacht: een drive In. De geslaagde studenten en familie/vrienden werden in hun auto verwacht en deze werden op strategische plaatsen geparkeerd. De eerste rij was gereserveerd voor de geslaagde studenten, terwijl de overige gasten naast de auto of op de stoep konden staan en de gebeurtenis vanaf deze plek goed konden meemaken. Ook waren er praktijkbegeleiders van leerbedrijven bij aanwezig. Hierdoor kon er toch een (klein) gezellig feestje gevierd worden.

Directeur Jacques de Groot, docenten van Landstede en de praktijkopleiders blikten terug op het afgelopen jaar en de persoonlijke groei van de studenten. “Het is leuk om in deze bijzondere tijd toch nog stil te staan bij de persoonlijke mijlpalen die deze techneuten hebben bereikt, daar hebben ze ook hard voor gewerkt.” Tot slot ondertekenden de studenten hun diploma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden