Bloed, zweet en tranen bij leerlingen Morgen College

Foto:

Op dinsdag- en woensdagavond kregen de leerlingen van het Morgen College op locatie De Sypel en locatie Westeinde hun diploma.

harderwijk - Sonja van der Linden, docent Nederlands en mentor T4A is trots op haar leerlingen. ,,Dit jaar ging alles anders dan normaal vanwege de Coronamaatregelen. Beide locaties hadden een spetterende drive & walk-thru georganiseerd. De leerlingen werden persoonlijk welkom geheten met een toepasselijk nummer. Een divers scala aan toppers kwam voorbij van 'Bloed, zweet en tranen' en 'The winner takes it all' tot 'Everything’s gonna be alright.' De energie spatte er deze avond vanaf. Vaders, moeders, opa’s, oma’s werden meegesleept in het feestgedruis. Leerlingen hadden zelf vervoer geregeld. Prachtig versierde auto's en bijzondere voertuigen kwamen langs rijden. Zo af en toe moest de vlaggenparade even worden opgehoogd om iedereen doorgang te verlenen."
Leerlingen passeerden de door de docenten bemande kraampjes en kregen naast persoonlijke felicitaties ook bijvoorbeeld een fles alcoholvrije champagne en het jaarboek. Aan het eind van de drive/walk ondertekenden de leerlingen hun diploma en werden uitgezwaaid.

https://www.morgencollege.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden