De Zorgschuur doneert deze rollator aan stichting Ruimte voor Chaltsch en die transporteert de bruikbare rollators naar Wit-Rusland.
De Zorgschuur doneert deze rollator aan stichting Ruimte voor Chaltsch en die transporteert de bruikbare rollators naar Wit-Rusland. (Foto: )

Rollator krijgt een tweede leven in Wit-Rusland

ELSPEET - Het is een terugkerende actie geworden. De rollator inruilactie van de Zorgschuur. U ruilt uw oude rollator in en ontvangt 50 euro korting op de aanschaf van een nieuwe Gemino Rollator.

De Zorgschuur doneert deze rollator aan stichting Ruimte voor Chaltsch en die transporteert de bruikbare rollators naar Wit-Rusland. Kees Staal heeft met zijn stichting op deze manier al heel wat mensen geholpen en hoewel dit door de coronacrisis wat minder intensief kan, blijven ze toch verzamelen en hoopt men dat er binnen afzienbare tijd weer meer mogelijk is.

De Zorgschuur heeft dit jaar ook een interessante inruilactie op de scootmobiel. Bent u op zoek naar een nieuwe scootmobiel dan kunt u uw oude scootmobiel inruilen. Daarnaast is het ook mogelijk om een ander vervoersmiddel in te ruilen. Denk dan aan een (elektrische) fiets, scooter, brommer of auto. Mogelijkheden genoeg.

U vindt de Zorgschuur aan de Krommeweg 17, in Elspeet.

Wilt u meer weten over de Stichting Ruimte voor Chaltsch? www.dezorgschuur.nl/ruimtevoorchaltsch.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden