Foto: Shutterstock

Rabobank en 'Haringparty' ondersteunen stichting SOEH

HARDERWIJK - De Rotaryclub Harderwijk en Lionsclub Harderwijk, hebben de handen in één geslagen om ondernemers in Harderwijk en Ermelo, die persoonlijk financieel getroffen zijn door de coronacrisis en geen of beperkt recht hebben op overheidssteun, te ondersteunen.

De stichting wil deze ondersteuning bieden middels donaties vanuit de lokale bevolking, bedrijven, instellingen en serviceclubs van beide gemeenten.

Nadat het stimuleringsfonds van de Rabobank zich had aangesloten, volgde ook de aansluiting van de JONH’s (Jonge Ondernemers Harderwijk).

De ledenraad van de Rabobank heeft besloten om een deel van het geld van ons stimuleringsfonds in te zetten voor het SOEH. Goed om als bank op deze manier ook iets te kunnen betekenen voor de groep ondernemers die tussen wal en schip vallen, aldus Bert Tanghe directeur Rabobank Harderwijk

De JONH’s zouden dit jaar met een vernieuwde editie van de Haringparty komen, maar die gaat helaas niet door. Toch wou de JONH een goed doel steunen, en kon zich direct linken met het Steunfonds.

Meer info voor ondernemers die in aanmerking willen komen voor een gift: www.SOEH.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden