Medewerker maakt de Kiosk schoon.
Medewerker maakt de Kiosk schoon. (Foto: McDonald´s)

Ook zonder auto nu een bestelling afhalen

HARDERWIJK - Met Take Out bieden McDonald’s Harderwijk en McDonald’s Ermelo een nieuwe extra bestelmogelijkheid, naast de mogelijkheid om contactloos te bestellen via de McDrive. Vanaf vandaag kunnen gasten dus ook hun bestelling in het restaurant afhalen. Zo kunnen ook de gasten die te voet, fiets, bromfiets of met de motor komen, bij McDonald’s terecht.

McDonald’s restaurants Harderwijk & Ermelo hebben voor Take Out de hele klantreis in het restaurant aangepast; waarbij het 'fungevoel' een belangrijke rol speelt in de functionele communicatie en aanwijzingen . Bij aankomst kunnen gasten eerst hun handen reinigen. Daarna worden zij welkom geheten door een host(ess) die uitleg geeft over Take Out. Gasten plaatsen hun bestelling via de bestelkiosk en pakken de bestelling zelf van de counter nadat een medewerker deze heeft klaargezet. Vervolgens loopt de gast via de aangegeven looproute naar buiten. Op dit moment is het nog niet toegestaan om een bestelling in het restaurant te nuttigen. McDonald’s volgt hierin de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM.

Franchisenemer Anke Gerrits: “De afgelopen tijd hebben we gelukkig veel van onze gasten kunnen helpen via de contactloze McDrive. En we zijn erg blij dat we met Take Out nu ook gasten die niet met de auto komen van dienst kunnen zijn en hen weer blij kunnen maken met hun favoriete McDonald’s producten.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden