Foto: De Persgroep

Nieuw cultureel platform 'Niet uit maar thuis'

HARDERWIJK - Om de cultuurhonger van Harderwijk te stillen lanceert Stad als Podium met haar culturele partners op vrijdag 15 mei een nieuw platform ‘nietuitmaarthuis.nl’ Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de culturele trek op te wekken wordt dit platform groots gelanceerd met een 24-uur durende livestream marathon vanuit Estrado op vrijdag 15 mei.

Initiatiefnemers Stichting Podia Harderwijk en Stichting Onderstroom hebben de krachten gebundeld om dit tot stand te brengen. Jos Vijverberg directeur Stad als Podium ziet een belangrijke rol voor zijn stichting weggelegd om initiatieven zoals ‘Niet uit maar thuis’ en deze lancering op te zetten. "Stad als Podium is als platform en netwerk van de culturele organisaties in Harderwijk ook in corona tijden een verbindende factor. We blijven nieuwe initiatieven mede initiëren, projecten ondersteunen en oppakken die opborrelen in Harderwijk. We stimuleren juist nu samenwerking om binnen de beperkende maatregelen tot alternatief en vernieuwend aanbod voor de bewoners en het publiek van Harderwijk te komen."

Het platform wordt tijdens een 24-uurs livestream marathon op vrijdag 15 mei gelanceerd. Met als bindmiddel cultuur worden er zoveel mogelijk Harderwijkse partijen bij deze marathon betrokken. Niet alleen zorgen culturele partijen voor de programmering, maar ook hoopt de organisatie dat Harderwijkse ondernemers aanhaken bij dit digitale event.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden