Popschool biedt gratis online muziekles tegen de verveling.
Popschool biedt gratis online muziekles tegen de verveling. (Foto: CC0)

Gratis online muziekles tegen de verveling

Harderwijk - Dat iedereen nu een groot deel van de tijd thuis zit hoeft niet te betekenen dat je je kapot moet vervelen. Integendeel! Dat is de mening van Popschool Harderwijk. En daarom heeft de school besloten om gratis online proeflessen te gaan geven.

"Iedereen heeft nu eindelijk eens tijd om die muziekles te nemen die ze eigenlijk al een hele tijd wilden, maar die door tijdgebrek steeds vooruit geschoven werd. En je hoeft er niet eens de deur voor uit'', aldus Jeffrey Migchelsen van de Popschool. "We willen tussen al dat vervelende nieuws wat positiviteit brengen. En dit is daar een mooi voorbeeld van", vervolgt hij.

Er zijn veel mensen die graag zingen of die nog wel ergens een keyboard, piano, gitaar, saxofoon of drumstel hebben staan, waar al veel te lang niet op gespeeld is. En of je nu 8 of 88 bent, dat maakt niet uit. Bij de Popschool kan iedereen terecht voor een gratis vrijblijvende online proefles op het instrument van je keuze. Juist nu de oudere generatie min of meer gedwongen wordt achter de geraniums te zitten, is het voor hen extra leuk om muziek te maken.

Aanmelden kan via de site van de Popschool: www.popschoolharderwijk.nl/proefles

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden