Niet-spoedeisende ingrepen tot 17 april verzet

Niet-spoedeisende ingrepen tot 17 april verzet

Harderwijk - Het afschalen van de geplande operaties en polibezoeken wat tot 10 april van toepassing was is, is vandaag verlengd tot en met vrijdag 17 april. Dit betekent dat alle niet-spoedeisende, geplande ingrepen tot 17 april helaas verzet of geannuleerd moeten worden.

Het gaat hierbij om geplande operaties, scopieën en afspraken op de poli’s. De afspraken op de poliklinieken worden sterk beperkt. Artsen bepalen welke afspraken noodzakelijk zijn om door te laten gaan. Verder vinden de afspraken zoveel mogelijk telefonisch plaats. De acute spoedzorg, zoals de vaatzorg en verloskunde, draait wel gewoon door. De oncologische zorg wordt per patiënt zorgvuldig beoordeeld door de behandelend arts(en).

Het ziekenhuis neemt telefonisch contact op met de patiënten waarvan de operaties, poliklinische afspraken of scopieën niet doorgaan. Patiënten kunnen ervan uitgaan dat de afspraak doorgaat als zij geen bericht hebben gehad. Aan patiënten het dringende verzoek om niet zelf contact op te nemen met het ziekenhuis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden