Foto:

Fruit voor de zorghelden van het St. Jansdal

Harderwijk - Duizend stuks fruit, veilig en hygiënisch verpakt in kratten. Die kreeg het Harderwijkse ziekenhuis St. Jansdal om uit te delen aan medewerkers. Zorgverleners werken momenteel onder grote druk aan de verpleging van mensen met een coronabesmetting. Ook patiënten met andere gezondheidsklachten ervaren de drukte in het St. Jansdal. 

De kratten vol bananen, peren, appels en andere fruitsoorten zijn aangeboden door het internetbedrijf Wielink Websolutions uit Nunspeet. “De vrouw van één van onze medewerkers werkt in het St. Jansdal, van haar horen we welke prestaties er geleverd worden, 24 uur per dag. We zijn erg onder de indruk van alle verhalen en willen gewoon een positief gebaar maken”, vertelt Leendert Wielink van het bedrijf. 

Het fruit is in ontvangst genomen door coördinator catering Angelique van Wingerden van het St. Jansdal. “Dit soort acties vanuit bedrijven en soms ook particulieren zien we echt als een blijk van waardering en een steuntje in de rug”, aldus de coördinator.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden