Foto: Pixabay

Ondernemersnieuws rondom corona-crisis

De corona-crisis noopt veel ondernemers tot het tijdelijk staken van hun activiteiten. Maar vaak zijn de lokale ondernemers heel creatief in het bedenken van alternatieven.

Van Buuren Opleidingen

"In verband met het sluiten van o.a. de scholen en het CBR door de ontwikkelingen van het coronavirus, neemt Van Buuren Opleidingen haar verantwoordelijkheid door ook te stoppen met het aanbieden van theorie- en praktijklessen en code 95 cursussen tot nader bericht op alle vestigingen. Op dit moment is het CBR gesloten t/m 31 maart. Dit houdt Van Buuren Opleidingen ook aan."

Warenmarkten

"De nodige warenmarkten worden momenteel door gemeentes afgelast. Dit terwijl de warenmarkt een belangrijke functie vervult in de aankoop van verse voedingsmiddelen", stelt Megan van Koerten van Holland Kaascentrum. "Een bezoek aan de warenmarkt is met meer beschikbare vrije tijd voor veel mensen een gezonde en veilige ontspanning om de (noodzakelijke) boodschappen te doen. De warenmarkt gaat bewust om met de risico’s die het virus met zich meebrengt. Er zijn uitgebreide protocollen ontwikkeld om het bezoek aan de markt veilig te houden."


Foto: Holland Kaascentrum

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden