Foto: De Persgroep

Seniorweb in Kiekmure

De alsmaar toenemende digitalisering van de samenleving en vooral de diensten van met name overheids- en zorginstellingen én het toenemend gebruik van sociale netwerken zijn de oorzaak van steeds meer vragen / problemen over laptop / pc / tablet en/of smartphone.

Harderwijk - Daarom organiseert Seniorweb Harderwijk in MFC De Bogen aan het Triasplein in de wijk Drielanden twee keer per week, op dinsdagmorgen en donderdagmiddag, inloopuren t.b.v. senioren die vragen hebben op dit gebied. Deze inloopuren worden bemand door vrijwilligers die hiervoor geen vergoeding vragen. Een vrijwillige bijdrage aan de koffiepot wordt op prijs gesteld.
Een veelgehoorde mededeling is dat we "wel ver weg zitten" voor senioren uit de meer centraal en oostelijk gelegen wijken van Harderwijk. Het zou wenselijk zijn als hen dichterbij de mogelijkheid geboden wordt gebruik te maken van deze gratis service. ''De Kiekmure biedt ons die gelegenheid.''

Met ingang van dinsdagmorgen 3 maart is er van 10.00 uur tot 12.00 uur ook digitale hulp in De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, Harderwijk. Seniorweb is dan met vrijwilligers aanwezig om u te helpen met vragen en problemen met uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.
De inloop op dinsdagmorgen in MFC De Bogen vervalt daarmee.

De missie van SENIORWEB Harderwijk: Participeren en zelfontplooiing in de informatiemaatschappij voor alle vijftigplusser van Harderwijk en omstreken.
Een belangrijke voorwaarde is dat dit vóór en dóór 50-plussers wordt gedaan.

Meer informatie: www.seniorweb-harderwijk.nl

''Elke donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur blijven wij de inloop in MFC De Bogen, Triasplein 11 verzorgen; daar worden ook cursussen / workshops gegeven.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden