Foto:

Digi Café in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Je hebt sinds kort een laptop, smartphone of tablet, maar weet nog niet goed hoe alles werkt. Hoe zet je er bijvoorbeeld apps op? Hoe skype je met familie of surf je veilig op het internet?

Zeewolde - Voor al dit soort vragen kun je terecht op woensdag 4 maart tussen 14.30 en 15.30 uur bij het Digi Café in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Het Digi Café vindt om de week plaats in de bibliotheek.

Geen vraag is te gek

In het Digi Café kun je onder deskundige begeleiding oefenen en kosteloos advies vragen over je laptop, tablet en smartphone. Ons uitgangspunt is dat geen vraag te gek is. Neem bij voorkeur eigen apparatuur mee naar de bibliotheek. Dan leer je met tips en hulp van medewerkers wat voor jou specifiek het beste werkt.

FlevoMeer Bibliotheek

Ruim één miljoen bezoekers maken jaarlijks kennis met de gastvrijheid en veelzijdigheid van FlevoMeer Bibliotheek. De toegang en het wifi-gebruik zijn voor alle bezoekers gratis, ook de materialen staan er voor gebruik. In onze moderne bibliotheekvestigingen worden regelmatig leerzame, inspirerende of gezellige activiteiten georganiseerd. Bij alle activiteiten ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling van jong tot oud. Surf eens naar flevomeerbibliotheek.nl voor de actuele agenda en alle data van onze Digi Cafés.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden