De komvormige haven wordt omsloten door bomen, waardoor boten geen last hebben van de wind.
De komvormige haven wordt omsloten door bomen, waardoor boten geen last hebben van de wind.

Tijdens vaarseizoen de baas van onbewoond eiland

Gastvrije Randmeren beheert en onderhoudt 15 eilanden en aanlegplaatsen in de randmeren tussen Almere en Kampen. Hou je van buiten werken en heb je een hart voor de watersport? Voor eiland de Biezen bij Harderwijk zoeken wij voor komende zomer een dagelijks beheerder!

Harderwijk - De Biezen ligt in de kom van de Knardijk bij Harderwijk. In het vaarseizoen, dat loopt van 1 april tot 15 oktober, ben je gastheer of gastvrouw en aanspreekpunt voor de bezoekers van de Biezen. Je onderhoudt de groenvoorzieningen (gras maaien en snoeiwerk) en pleegt waar nodig klein onderhoud. Verder houd je dagelijks toezicht en zorg je ervoor dat de aanlegplaats schoon en opgeruimd is. Je hebt een eigen boot en de benodigde gereedschappen om onderhoud te kunnen plegen.

Je gaat met de coöperatie Gastvrije Randmeren een huurovereenkomst aan voor het aantal aanlegplaatsen in de haven. In ruil daarvoor mag je vanaf 16.00 uur een door de coöperatie vastgesteld bedrag aan liggeld innen van de gasten die op het eiland verblijven. Ook deel je mee in de inkomsten uit de seizoenkaarten die door Gastvrije Randmeren worden verkocht.

Je mag je reactie (cv en korte motivatie) sturen naar info@gastvrijerandmeren.nl.

Meer berichten