Kinderboekenfavoriet in het theater


Meneer Monster heeft deze bestseller omgetoverd tot een waanzinnige theatervoorstelling. (Foto: Eddy Wenting)
Meneer Monster heeft deze bestseller omgetoverd tot een waanzinnige theatervoorstelling. (Foto: Eddy Wenting) (Foto: EDDY WENTING)

Kinderboekenfavoriet in het theater

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (5+) is de winnaar van de ZAPP Theaterprijs 2018 en de Zilveren Krekel in 2018. Het is één van de meest verkochte kinderboeken in tijden! Kinderjury Zapptheaterpijs 2018; "De kinderjury bekroonde De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen vanwege de originele manier van spelen en vertellen, de bizarre en chaotische humor, het prachtige decor, maar ook omdat de makers laten zien wat je allemaal kunt met fantasie. Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs."

Harderwijk - Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De voorstelling is zaterdag 4 april om 15.00 uur is de voorstelling te zien in Theater Harderwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater: www.theaterharderwijk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden