Bestuursvoorzitter Theo Rietkerk is blij met het resultaat: "We zijn blij dat onze studenten en deskundigen de onderwijskwaliteit op Landstede MBO zo hoog waarderen.''
Bestuursvoorzitter Theo Rietkerk is blij met het resultaat: "We zijn blij dat onze studenten en deskundigen de onderwijskwaliteit op Landstede MBO zo hoog waarderen.'' (Foto: )

Landstede MBO stijgt naar plaats 5 in Keuzegids mbo

Landstede MBO haalt ook in 2020 hoge cijfers in de Keuzegids MBO. In de vorige editie steeg de onderwijsinstelling met hoofdvestigingen in Harderwijk, Raalte en Zwolle al naar de zevende plaats; dit jaar noteert Landstede zelfs de vijfde positie.

Harderwijk - Bestuursvoorzitter Theo Rietkerk is blij met het resultaat: "We zijn blij dat onze studenten en deskundigen de onderwijskwaliteit op Landstede MBO zo hoog waarderen. Opnieuw zo'n uitstekende notering in de Keuzegids is voor mij een bevestiging dat het ons lukt om de onderwijskwaliteit voor studenten te versterken."

Meer Topopleidingen

Opleidingen die in de Keuzegids 75 punten of meer behalen, mogen zich Topopleiding noemen. Landstede MBO noteert in de Keuzegids 2020 meer 'Topopleidingen' dan in de vorige editie: in totaal 48. De Topopleidingen zijn te vinden in de Landschappen Sport & Bewegen, Groen & Dier, Office & Management, ICT & Technologie, Mooi & Mode, Vrij & Gastvrij en Techniek & Innovatie.

In totaal 25 opleidingen van Landstede MBO zijn de beste van Nederland.

Meer berichten