Foto: Stan Bouman

Opening nieuwe bedrijfspand Scheer & Foppen Installatietechniek

Scheer & Foppen Installatietechniek start 2020 in haar nieuwe duurzame bedrijfspand aan de Bellstraat 8 in Harderwijk. In dit nieuwe pand beschikt het bedrijf ook over een eigen werkplaats.

Harderwijk - "In dit nieuwe pand hebben we een nog grotere eigen prefab werkplaats. Daarnaast is het gebouw duurzaam en innovatief", vertelt directeur Richard van den Berg. 

"Het vorige pand voldeed niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd, en was te klein om de groei vorm te kunnen geven. Als installateur in duurzame technieken willen wij ook een steentje bijdragen aan de verduurzaming van Nederland en onze doelstellingen behalen. Tevens kunnen wij in onze showroom straks alle klanten goed adviseren op gebied van warmtepompen, zonne-energie en stadsverwarming."   

De medewerkers van Scheer & Foppen Installatietechniek werden als eersten in de gelegenheid gesteld om samen met hun gezinsleden het nieuwe pand te ontdekken. De officiële openingshandeling werd verricht door de jongste en oudste medewerker van het bedrijf onder toeziend oog van alle genodigden, waaronder wethouder van Bijsteren van de gemeente Harderwijk.

16 april worden de relaties van Scheer & Foppen Installatietechniek uitgenodigd om het nieuwe bedrijfspand te bezichtigen. 18 april stelt het bedrijf haar deuren open voor alle geïnteresseerden uit Harderwijk en omgeving en wie geïnteresseerd is in het prachtige familiebedrijf.
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.sfi.nl. 
 

Meer berichten