Foto: Frea Kroese
Foto: Frea Kroese

Opbrengst Goede Spullen Markt overhandigd aan Stichting Present

Harderwijk - De Goede Spullen Markt van Christengemeente Sefanja op zaterdag 23 november jl. is een succes geweest en heeft een prachtig bedrag van € 1662,10 opgeleverd.

Dit bedrag is inmiddels in de Christelijke boekhandel Sjemen overhandigd aan Annemieke ten Hove van Stichting Present Harderwijk middels een symbolische cheque. Frea Kroese legde dit moment op de gevoelige plaat vast.

Het is niet alleen het mooie bedrag dat de Goede Spullen Markt tot een succes heeft gemaakt. Ook de gastvrije, gezellige sfeer en de vriendelijkheid van de medewerkers werd zeer gewaardeerd.

In de koffieruimte werd gratis koffie en thee geschonken. Ook kon men kiezen uit de vele zelf gebakken lekkernijen. Tegen lunchtijd werd zelfgemaakte soep geserveerd met daarbij, door Jumbo Stadsweiden ter beschikking gestelde, vers gebakken en gezond belegde broodjes. Waar de ene bezoeker de Goede Spullen Markt over struinde en met mooie spullen weer weg ging, kwam een ander gezellig koffie drinken of lunchen. Kortom: een dag vol bijzondere ontmoetingen, fijne  gesprekken en mooie spullen. Dank aan alle mensen die hebben bijgedragen; sjouwers, kinderoppas, taartenbakkers, vrijwilligers in de catering en verkoop en de organisatie. Ook dank aan Landstede Vormgeving en Entertainment voor het maken van de banner. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden