Eerste editie Wine and Dine een daverend succes!

Harderwijk - Zondag 17 november vond de eerste editie van 'Wine and Dine' plaats. De organisatie lag in handen van JCI Noord West Veluwe. JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen. Maatschappelijke betrokkenheid speelt daarbij een grote rol. Omdat de volledige opbrengst van de 'Wine and Dine' naar het goede doel zou gaan, was maatschappelijke betrokkenheid ook bij dit evenement een van de drijfveren om een geslaagde 'Wine and Dine' neer te zetten.

Tijdens een rondwandeling langs verschillende restaurants in Harderwijk konden ruim 200 mensen genieten van vijf heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. De restaurants die hun medewerking verleenden waren; Ratatouille, Brasserie De Bank, Klein Parijs, De Boterlap en Caert.

De restauranteigenaren en de leden van JCI kijken terug op een succesvolle middag. " Iedereen heeft lekker gegeten en gedronken en de sfeer was fantastisch" aldus Sanne Koster één van de initiatiefnemers van deze Wine and Dine.

Zoals gezegd ging het deze zondagmiddag niet alleen om lekker eten, maar ook om geld inzamelen voor het goede doel. De volledige opbrengst van de kaarten gaat naar '0341 Mensen in Nood' en 'KiKa'.

'0341 Mensen in Nood' helpt mensen die, door welke oorzaak ook, in financiële nood terecht zijn gekomen en geen aanspraak kan maken op andere organisaties zoals de Voedselbank. Dat doen zij door bijvoorbeeld voedsel en andere huishoudelijke artikelen te verstrekken. De allom bekende organisatie KiKa doet onderzoek naar Kinderkanker.

Binnenkort zullen beide goede doelen een cheque overhandigd krijgen met daarop een mooi geldbedrag waarmee de leden van JCI Noord West Veluwe hen willen steunen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden