Fotograaf: Billy Goosen
Fotograaf: Billy Goosen

Op de Thee bij Oma

Harderwijk - Elke eerste zondag van de maand om 10:00 uur brengt Cultuurkust docent Marjanne Kampen generaties samen door liedjes uit grootmoeders tijd. Het project 'Op de thee bij Oma' is een feest van herkenning!

In verschillende wijkontmoetingscentra brengt juf Marjanne de komende maanden bekende liedjes ten gehore en iedereen mag meedoen;  kinderen, opa's, oma's, ouders en andere belangstellenden. Dit alles met een gratis kopje thee of koffie en voor de kinderen ranja. Een prachtig initiatief van Cultuurkust, ZorgDat en Wijkvereniging Stadsdennen en in samenwerking met o.a. Wijkontmoetingscentrum Drielanden, De Roef, Weideheem en ontmoetingstuin de Rietmeen.

Eenzaamheid is een groeiend probleem en niet alleen bij ouderen. Met dit project probeert men familiebezoek te bevorderen. Toch is het niet alleen maar voor kleinkinderen en hun oma. Het project wil zoveel mogelijk jonge kinderen en ouderen samen te brengen. Terwijl de kinderen zich vermaken in deze interactieve muziekles, kunnen de andere aanwezigen genieten van een kopje thee of koffie en natuurlijk het plezier van de jongste generatie.

1 DECEMBER     |  WOC DE AANLEG (ALBERT VERWEYPLEIN 30)

5 JANUARI         |  MFC DE ROEF (ZUIDERZEEPAD 1)

2 FEBRUARI       |  WEIDEHEEM (Drift 2)

Op de thee bij oma is tot stand gekomen in een samenwerking met: ZorgDat en Wijkvereniging Stadsdennen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden