!
Kirsten van Teijn - (S)experiment
Kirsten van Teijn - (S)experiment Casper Koster

Opening theaterseizoen | Muzikale cabaretvoorstelling (S)Experiment van Kirsten van Teijn

1 oktober 2022 om 11:47 Overig Deel je nieuws

In haar voorstelling ‘(S)EXPERIMENT’ op zaterdag 8 oktober a.s. in het theater van The Lux (Zeewolde) onderzoekt Kirsten de vormen van liefde in de 21e eeuw. Waarom kiezen voor één liefde of één sekse? Vol optimisme en zelfspot geeft zij je een kijkje in haar leven met vriend én vriendin. Met hilarische anekdotes en prachtige liedjes over seksualiteit, gender en identiteit. 

Cabaretière Kirsten van Teijn (33) werd tijdens de relatie met haar vriend plotseling stapelverliefd op een vrouw. De verwarring was compleet, maar inmiddels heeft ze een relatie met allebei: met hem én met haar. Ze maakte er een voorstelling over: (S)Experiment.

Kleurrijk & muzikaal ‘(S)EXPERIMENT’ is een muzikale cabaretvoorstelling vol optimisme, zelfspot en nieuwe inzichten. Over alle mogelijke vormen van liefde, seksualiteit én hoeveel schoonouders een mens kan hebben. Een avond bomvol hilarische anekdotes en prachtige liedjes, opgevoerd door een cabaretière die een seksrooster net zo opwindend vindt als een schoonmaakrooster.

(S)Experiment is een fijne, eerlijke, ontroerende voorstelling. Van Teijn neemt ons liefdevol bij de hand wanneer ze ons het pad laat zien dat zij gelopen heeft.

Meer informatie & reserveren Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.zeewoldelive.nl waar je ook de kaarten voor deze voostelling kunt reserveren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie