Uitreiking cheques Rabo Clubsupport Rabobank Harderwijk

Harderwijk - 175 clubs deden dit jaar mee met de Rabo ClubSupport. Rabobank Randmeren verdeelt in totaal €70.000,-, waarvan €9.908,03 in Harderwijk. Er zijn aan 29 Harderwijkse verenigingen en stichtingen cheques uitgereikt. De cheques werden uitgereikt op het Rabobank kantoor in Harderwijk.

De Zonnebloem Harderwijk ontving het hoogste bedrag: €812,42. De EHBO vereniging Harderwijk eindigde als tweede met €779,28, gevolgd door Voetbalvereniging V.V.O.G. Harderwijk met €654,98.
De volledige uitslag staat op www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/resultaten

Stemmen
Verenigingen en stichtingen voerden campagne op sociale media om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen club. Leden van Rabobank Randmeren konden de afgelopen tijd op hun favoriete vereniging of stichting stemmen. In totaal is er 2.360 keer gestemd in Harderwijk.

Samen vieren we de winst

En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Dat is de échte winst. We ondersteunen hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken.

Meer berichten