Evert ten Napel opent Seniore Beweegdag en Beweegmarkt

Harderwijk - Evert ten Napel opent de Senioren Beweegdag en Beweegmarkt, die woensdag 25 september gehouden wordt. Voor de tweede keer organiseert de SeniorenBeweegRaad van Harderwijk deze dag, met ondersteuning van de Gemeente Harderwijk,Zorgdat en NOC/NSF.

De Senioren Beweegdag en Beweegmarkt wordt gehouden op de velden en in de kantine van MHC De Mezen aan de Parkweg in Harderwijk. Belangstellenden kunnen er van 10.00 tot 15.00 uur terecht.

Woensdag de 25e zullen diverse beweegaanbieders acte de preseance geven; Nordic Walking,fithockey, pitch en putt, jeu de boules, driewieler fietsen,dansen, ouderen gym, hydro gym, wandelvoetbal, bridge en nog veel meer aanbieders zullen clinics geven buiten op de velden en binnen in de kantine van het clubhuis. Er zal veel informatie zijn voor belangstellenden.

"Senioren kom uit je stoel, bewegen is leuk en gezond. Kinderen en kleinkinderen, neem vader, moeder, opa en oma mee naar het Sportpark aan de Parkweg. Hier kun je kennis maken met heel veel veilige vormen van bewegen", aldus de organisatoren.

Meer berichten