Kunstroute Noordwest-Veluwe

Harderwijk - Kunstenaars en bezoekers ontmoeten elkaar op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 in de gemeentes Ermelo, Harderwijk en Putten. 28 kunstenaars en twee galeries nodigen u uit in hun atelier/galerie.

Wandelend, op de fiets of met de auto voert de route u langs vele locaties waar u kennis maakt met mooie en bijzondere kunstwerken van deze talentvolle bewoners van de Noordwest-Veluwe.

Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een 'kijkje in de keuken' te nemen, in gesprek te gaan met de kunstenaars over hun werk en om te genieten van het enorm gevarieerde aanbod van kunstwerken in allerlei stijlen en materialen.

Op de verschillende adressen vindt u onder andere schilderijen, beeldhouwwerken, papierobjecten, keramisch werk, sieraden, fotografie, houtbewerking, textielkunst, metaalkunst en tekeningen. Het merendeel is uiteraard ook te koop dus de route vormt een uitgelezen kans om een nieuw kunstwerk aan te schaffen.

Vele bezoekers hebben de afgelopen jaren genoten van deze unieke ervaring.

Tijdens het 1e weekend in september is er een overzichtstentoonstelling van een aantal deelnemende kunstenaars in de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet.

Tijdens het 2e weekend in september is er een overzichtstentoonstelling van een aantal deelnemende kunstenaars in het Californiagebouw aan de Deventerweg in Harderwijk.

Alle informatie van de deelnemende kunstenaars en adressen van de opengestelde ateliers en galeries vindt u in het boekje "Kunstroute Noordwest-Veluwe 2019" en op de site www.kunstroute.nu.

Het boekje is gratis en o.a. verkrijgbaar bij het Stadsmuseum, Brasserie de Bank en bij de deelnemende kunstenaars.

Openingstijden: zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Eventuele afwijkende openingstijden per atelier/galerie zijn vermeld op de website van de betreffende kunstenaar/galerie. De ateliers zijn te herkennen aan een rood/groene vlag.

Voor meer informatie: www.kunstroute.nu

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden