!

EnergieCafé Warmtepomp Endura Harderwijk op 20 april 2022

1 april 2022 om 16:29 Lokaal Deel je nieuws

Samen met de Gemeente Harderwijk, organiseert Endura Harderwijk op woensdag 20 april a.s. een EnergieCafé met als enige onderwerp De Warmtepomp. Het EnergieCafé vindt plaats in California Harderwijk, Deventerweg 2A van 19.30 tot 22 uur.

Energiebesparing, het zelf opwekken van (duurzame) energie, minder gas verbruik en minder afhankelijk worden van leveranciers buiten de regio en Nederland houden ons allen bezig op dit moment. Endura en de gemeente helpen bewoners, bedrijven, scholen en andere organisaties in Harderwijk en Hierden hiermee. Een van hun activiteiten is het EnergieCafé.

Tijdens het EnergieCafé op 20 april kom je alles te weten over warmtepompen. Je krijgt antwoord op vragen als: is dit de oplossing om van het gas af te komen, zijn warmtepompen al betaalbaar, welke subsidies zijn er, hoe werken ze en heb je dan altijd zo’n ventilator in je tuin.

“We willen proberen zo duurzaam mogelijk te leven.”

Roel Oosterhoff, installateur/ervaringsdeskundige, zal het EnergieCafé inleiden. Daarnaast delen leden van Endura hun ervaringen met de aanschaf, installatie en het gebruik van hun warmtepomp. Zo vertelt Henk van den Berg hoe hij zo duurzaam mogelijk probeert te leven en zijn monumentale woning in hartje Harderwijk verduurzaamde met drie warmtepompen! Er zullen ook leveranciers aanwezig zijn om hun kennis te delen en vragen te beantwoorden. Ook gemeente Harderwijk en Veluwe Duurzaam zijn aanwezig op deze avond.

Deelnemen aan het EnergieCafé is gratis. Aanmelden is gewenst via https://www.endura-harderwijk.nl/nieuws/energiecafe-warmtepomp-endura-harderwijk-op-20-april-2022/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie