!
Johan de Groot, voormalig burgemeester van Harderwijk
Johan de Groot, voormalig burgemeester van Harderwijk Ton Pors

Speciale ontmoeting voor Harderwijkse gedecoreerden op dinsdag 26 april

30 maart 2022 om 14:30 Lokaal Deel je nieuws

Op de middag van de ‘lintjesregen’, dinsdag 26 april 2022, organiseert het Comité Gedecoreerden Harderwijk en Hierden weer de tweejaarlijkse ontmoeting voor alle dragers in Harderwijk en Hierden van een koninklijke onderscheiding of de Erepenning, Erespeld of Harderwijker Speld van de gemeente Harderwijk.

Tijdens de ontmoeting in de raadzaal in het stadhuis wordt de traditionele Harderwijk-lezing deze keer uitgesproken door Johan de Groot, voormalig burgemeester van Harderwijk. Zijn lezing heeft als titel: ‘De kracht van Samen’. Het is de zevende Harderwijk-lezing sinds 2008.

De ontvangst van de gedecoreerden is tussen 14.30 uur en 14.45 uur door burgemeester Harm-Jan van Schaik. Na de Harderwijk-lezing is er een genoeglijk samenzijn tot ongeveer 16.30 uur.

Vooraf aanmelden

Voor een goed verloop van de organisatie wil het Comité Gedecoreerden Harderwijk en Hierden (bestaande uit Govert van der Boom, Jan Elgersma en Jos Kunne) graag weten hoeveel gasten zij mogen verwachten. Vandaar dat het comité alle gedecoreerden, en hun partner, die bij de ontmoeting en Harderwijk-lezing aanwezig willen zijn oproept om zich uiterlijk vóór woensdag 20 april 2022 aan te melden. Dat kan via kabinet@harderwijk.nl of 0341-411911. Graag onder vermelding van uw naam en e-mailadres.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie