!
Het Atelier, de locatie van de workshops
Het Atelier, de locatie van de workshops Madeleen Koldewe-Buwalda

Workshops intuïtief schilderen en schrijven

29 maart 2022 om 15:03 Lokaal Deel je nieuws

Praktijk Voel jezelf beter biedt meerdere workshops aan die je helpen om meer contact te maken met jezelf. Die je een zetje geven om bewuster te leven en bovenal die heel leuk zijn om te doen. Ze vinden allemaal plaats op de thuislocatie van Voel jezelf beter, Staverden (Ermelo). In april start de workshop intuïtief schilderen, in mei komt de workshop intuïtief schrijven erbij.

Workshop intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen is niet alleen heel leuk, het geeft je ook inzicht hoe het met jou gaat. Tijdens deze workshop schilder je vanuit je intuïtie, je gevoel en dus niet vanuit je hoofd. Je komt er vanzelf achter of er thema’s zijn die bij jou spelen waar jij je niet bewust van bent. Het kan je helpen om emoties te uiten. Ook helpt het je om contact te krijgen met je hart. En je denken mag uit staan. Je kunt heerlijk opgaan in je natuurlijke flow. En na deze workshop intuïtief schilderen ga je altijd naar huis met iets fysieks in je handen; een schilderij gemaakt vanuit jouw intuïtie die altijd goed is.

Workshop intuïtief schrijven

Tijdens de workshop Intuïtief schrijven ga je schrijven vanuit je intuïtie, je gevoel, je hart. Je leert om vrij te schrijven waardoor je creativiteit gaat stromen. De vaardigheden die je hier leert kun je inzetten om meer inzicht te krijgen in wat er bij jou van binnen afspeelt zodat je bewuster kunt gaan leven. De adviezen helpen je ook als je een verhaal in je hoofd hebt om te schrijven, maar niet weet hoe je in de flow komt om te schrijven. Tijdens de dag krijg je plezier in schrijven, leer je om je creativiteit aan te spreken en heb je meer inzicht in jezelf.

Data workshops

De workshop start om 10.00 uur, rond 16.00 uur sluiten we af. Je kunt 1 dag kiezen, je kunt natuurlijk ook vaker meedoen.
Intuïtief schilderen: 16 april, 4 juni, 17 juni, 9 juli, 22 juli, 6 augustus, 19 augustus.
Intuïtief schrijven: 6 mei, 28 mei, 3 juni, 18 juni, 8 juli, 23 juli, 5 augustus, 20 augustus.

Praktisch

Koffie, thee, water en snacks zijn aanwezig tijdens de workshop. Je hoeft alleen zelf je lunch mee te nemen. De workshop kost slechts € 59,- euro per persoon per dag. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar madeleen@voeljezelfbeter.nl. Vermeld daarin de gewenste dag. De minimale aantal deelnemers is 4 personen. Er is ruimte voor maximaal 8 personen. Meer informatie over de inhoud en de locatie is te vinden op: www.voeljezelfbeter.nl/workshops

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie