!
Accordeon duo Toeac
Accordeon duo Toeac Publiciteit Toeac

Verrassend Randmeerconcert in het Apostolisch Genootschap Harderwijk

24 maart 2022 om 21:32 Lokaal Deel je nieuws

Op zondagmiddag 3 april treedt het Accordeonduo Toeac op in het Apostolisch Genootschap in Harderwijk. Renée Bekkers en Pieternel Berkers maken korte metten met eventuele vooroordelen over de accordeon in de klassieke muziek. Met adembenemende vingervlugheid en muzikaal inzicht toveren ze de meest uiteenlopende klanken uit hun accordeons. Ze behoren tot de internationale top van de klassieke muziek.

Na cum laude afronding van het conservatorium, gevolgd door verschillende masterclasses, hebben ze beiden vele nationale en internationale prijzen en onderscheidingen behaald. Ze hebben in veel bekende Nederlandse en internationale concertzalen opgetreden en ook op diverse festivals over de hele wereld. Op TV waren ze te zien bij Podium Witteman en in De Wereld Draait Door

In dit concert speelt muziek van J.S Bach de hoofdrol, met als contrast onder meer een recent werk van B. de Mourashkin en diverse stukken van A. Piazzolla. Alle muziek wordt vol concentratie en levenslust vertolkt.

Het concert van deze twee talentvolle musici staat garant voor een verrassend mooie muzikale ervaring.

Datum, tijdstip en plaats: zondagmiddag 3 april. Aanvang 14:00 uur in de het Apostolisch Genootschap, Veldkamp 76, Harderwijk. Gratis koffie of thee in de pauze.

Reserveren is niet nodig. Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en via de Ticketunie: https://secure.ticketunie.com/wid.../299/43/OrderActvity/661.

Informatie over reserveren, inhoud en organisatie van het concert is te vinden op www.randmeerconcerten.nl.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie