Olympia Harderwijk heeft nieuwe kapitein aan het roer

Harderwijk - In augustus van dit jaar heeft franchisenemer Koos Piena Olympia Harderwijk overgenomen van Mirjam Heemsbergen. Koos onderneemt al ruim 20 jaar bij Olympia. Naast de vestiging in Harderwijk is hij ook franchisenemer van Olympia Almere. Koos wil ook in Harderwijk steeds meer mensen werk van betekenis geven.

Koos: "Het wordt steeds belangrijker dat werk ook nut heeft. Invulling geven aan jouw plaats in de maatschappij via je werk is waar wij ons op focussen tijdens de gesprekken met kandidaten. Maar ook als we de vacatures bespreken met onze opdrachtgevers."

Olympia Harderwijk      
De medewerkers van de vestiging Harderwijk zijn allemaal zeer ervaren in de branche en weten dan ook als geen ander hoe belangrijk werk voor mensen is. Koos: "Ik kijk ernaar uit om samen met dit mooie en enthousiaste team het succes van de vestiging Harderwijk voort te zetten en de mogelijkheden die de samenwerking tussen Harderwijk en Almere biedt, verder te benutten."

Over Koos Piena
In augustus 1998 is Koos begonnen bij Olympia. Hij was destijds de tweede franchisenemer van Olympia. In tien jaar tijd zwaaide Koos in maar liefst vier Olympia-vestigingen in Zuid-Holland de scepter. Uiteindelijk heeft hij de vier vestigingen verkocht en nam hij in oktober 2010 de vestiging in Almere over. Zo kon hij dichter bij huis ondernemen. In de afgelopen negen jaar heeft Koos hier met zijn team een stevige marktpositie verworven met een hoge klanttevredenheidsscore. Hij wil nu ook het succes van de vestiging Harderwijk verder uitbreiden.

Over Olympia
Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers. Kijk voor meer informatie op www.olympia.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden