Paarse t-shirts
Paarse t-shirts (Foto: KWF)

Kleur de stad paars voor SamenLoop

Hengelo - Maak je klaar voor "Kleur de Stad Paars" in september in Harderwijk. Gepromoot als peptalk van SamenLoop voor Hoop, is het evenement de laatste maanden echt van de grond gekomen, aldus commissielid Tessa van Barneveld.

"Het hoofdpodium wordt opgezet in het midden van de Stille Wei", zegt Van Barneveld. "We zullen entertainment krijgen van lokale bands, DJ’s en optredens van lokale dansstudio's."

Demonstraties en 'waterplezier' voor de kinderen op het strandeiland worden geleverd door een lokale Sportschool.

Teams die deelnemen aan de aanstaande SamenLoop voor Hoop (te houden op 20 en 21 september) zullen de laatste weken voorafgaand aan het evenement aanwezig zijn in Harderwijk voor "Kleur de Stad Paars" met t-shirts, spellen, gebakjes en een verscheidenheid aan items die beschikbaar zijn voor een donatie.

"We moedigen winkels en restaurants in Harderwijk aan om steun voor dit evenement te tonen door hun etalages te verfraaien met iets paars - paarse linten, paarse strikken, paarse borden en paarse lichten," zegt Van Barneveld. De organisatie stelt hiervoor de bekende paarse t-shirts beschikbaar om te gebruiken in de etalage. Bedrijven en restaurants kunnen bijvoorbeeld kortingen en speciale promoties uitzetten die verband houden met het evenement, zegt Van Barneveld.

Op 20 september zal de paarse loper van de Markt naar de Stille Wei uitrollen om bezoekers naar het evenement te wijzen. Bedrijven kunnen een 'voetstap tegen kanker' sponsoren welke op de loper wordt geplakt. In een voetstap komt een afbeelding van het bedrijfslogo. Hiermee kunnen ondernemers zich verbinden aan de SamenLoop en KWF een warm hart toedragen.

SamenLoop voor Hoop is een jaarlijks geldinzamel-evenement van KWF Kankerbestrijding. Elk jaar vinden meer dan 5.000 SamenLoop voor Hoop-evenementen plaats in meer dan 20 landen.

Meer berichten