Kaarsenceremonie
Kaarsenceremonie (Foto: Manja Knoop)

(Ex-)kankerpatiënt welkom als eregast op SamenLoop

Harderwijk - Indrukwekkend en inspirerend, met tijd voor een lach en een traan. Zo kenmerkt zich de SamenLoop voor Hoop op 20 en 21 september. Het evenement is bestemd voor iedereen die zich betrokken voelt bij de strijd tegen kanker, en in het bijzonder voor de eregasten tijdens dit evenement van hoop.

De organisatie komt graag in contact met survivors, mensen die de ziekte kanker hebben overwonnen, of er nog steeds tegen vechten. Woon je in Harderwijk of omgeving, heb je een speciale band met de stad of binding met een team dat zich inschreef, dan nodigen wij je uit als eregast.

Vanzelfsprekend mag je in deze 24 uur meelopen met een team. Maar misschien maak je liever gebruik van het verwen-programma dat speciaal voor jou op de Stille Wei wordt georganiseerd. Want als survivor ben jij eregast op een wijze zoals jij dat zelf wenst. Meedoen aan (een deel van) het programma mag, maar hoeft niet. Het 24-uurs wandelevenement start met de Openingsceremonie. Eregasten lopen gezamenlijk en onder warme aanmoediging de eerste ronde. Als het donker is, worden alle kaarsen aangestoken voor de Kaarsenceremonie, een prachtig moment van herdenking. Tijdens de feestelijke Sluitingsceremonie lopen alle deelnemers gezamenlijk de laatste ronde.

Speciaal voor de eregasten is er op dinsdag 3 september een bijeenkomst in Inloophuis de Maretak, Houtkamp 33, in Harderwijk. Deze bijeenkomst begint om 20:00 uur. Ook partners zijn welkom. Twijfel je, heb je vragen of ken je iemand voor wie dit evenement een echte opsteker is na het overwinnen van of vechten tegen kanker, mail naar harderwijk@samenloopvoorhoop.nl

Meer berichten