!
Het open huis van het CCNV is dit jaar online.
Het open huis van het CCNV is dit jaar online. Hanna de Groot

CCNV komt het interactief online open huis

20 januari 2022 om 13:30 Onderwijs

HARDERWIJK De voorlichting voor groep 8-leerlingen ziet er ook op het Christelijk College Nassau-Veluwe in Harderwijk anders uit. Het open huis op zaterdag 22 januari aanstaande wordt online gehouden tussen 10.00 en 12.00 uur en is te zien via een livestream. 

,,Om de sfeer en de schoolgangen van het CCNV te laten zien, gaan we interactief aan de slag. Tijdens de livestream lopen razende reporters de school door, gaan ze op bezoek ‘in de les’ en kunnen groep 8-leerlingen thuis meedoen aan een sportactiviteit of een proefje met een scheikundedocent. Daarvoor ontvangen ze thuis een pakketje met materialen. Inschrijven voor het online open huis kan via www.ontdekhetccnv.nl’’, aldus Dieke Havinga, afdelingsleider van de brugklassen. Aan informatievoorziening voor ouders en verzorgers is ook gedacht. 

Dieke: ,,Er wordt door ons uitgebreid uitleg gegeven over elk van de vijf brugklassen die het CCNV aanbiedt: havo, theaterhavo, havo/atheneum, atheneum en gymnasium. Daarnaast is er gedurende de hele livestream ruimte om online vragen te stellen. Na afloop kan er natuurlijk ook altijd contact worden opgenomen.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie