!
In de film 'Welkom in onze Groevenwereld' volgen het schoolleven van een brugklasser.
In de film 'Welkom in onze Groevenwereld' volgen het schoolleven van een brugklasser. Alfred Bakker

Open dagen Groevenbeek online

14 januari 2022 om 20:57 Lokaal Deel je nieuws

De huidige situatie m.b.t. de pandemie maakt het ook dit jaar voor het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo en Putten niet mogelijk om de leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers fysiek op de school te ontvangen. Dit betekent dat de open dagen online zullen worden aangeboden.

Groevenbeek heeft het Ermelose mediabedrijf Tortilla Media (dat gerund wordt door de broers en oud-leerlingen Remco en Roland Guijs) in de arm genomen om dit te realiseren. Er is een film gemaakt waarin de kijker het schoolleven van een brugklasser meemaakt. De film ‘Welkom in onze Groevenwereld’ laat zo zien hoe een schooldag op Groevenbeek verloopt. Er komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde zoals het ruime onderwijsaanbod, de keuzes die gemaakt kunnen worden en de extra ondersteuning die leerlingen kunnen krijgen. De film is interactief. De kijkers kunnen middels een keuzemenu ook specifieke onderwerpen uitkiezen. Daarnaast is er tijdens de live-uitzending de mogelijkheid te chatten met medewerkers van de school en/of via een video-contact met elkaar in gesprek te gaan.

Omdat Groevenbeek uit drie afdelingen bestaat, zijn er ook drie versies van de film gemaakt die op drie verschillende dagen live gaan. Na de live-gang zijn de films nog terug te kijken. Geïnteresseerden hoeven zich niet van te voren aan te melden. De film is vrij toegankelijk via de website van de school.

De data van de online open dagen zijn: 17 jan. vmbo Putten – 24 jan. vmbo Ermelo – 31 jan. tweetalig vwo/atheneum/havo. De film is te bekijken via de site www.groevenbeek.nl/hoofdmenu/groep-8/open-dagen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie