!
Sfeer cafe de liefde
Sfeer cafe de liefde Teun

crowdfunding café de Liefde

30 december 2021 om 10:36 Lokaal Deel je nieuws

Lieve mensen,

Startend Café de Liefde in Harderwijk heeft uw hulp nodig!

Op 2 januari van dit jaar was het dan echt zo ver. We begonnen met enorm veel zin en trots aan het grote avontuur van ondernemen. Maanden van verbouwen en inrichten volgden waarbij we door veel lieve vrijwilligers werden gesteund en geholpen.

Daar stonden we dan tijdens de opening in het 1e weekend van september. De grote droom werd werkelijkheid. Kroeg en ontmoetingspunt op Bruggestraat 5 In Harderwijk. De Lock down was achter de rug en iedereen was van harte welkom bij hét tappunt van Harderwijk waar je gezellig kunt uitgaan en respect hoog in het vaandel staat. Een plek waar je onder het genot van lekkere koffie, pinchos of een lekkere borrelhap met een goed glas bier, wijn of fris hart-tot-hart-gesprekken hebt. Een plek waar mensen met een beperking welkom zijn en mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt begeleid kunnen worden en werkervaring op kunnen doen. Kortom: een plek waar je rijker van wordt. En die kleur en smaak geeft aan jouw leven.

Het Café draaide omzet, we organiseerden feestjes, borrels en informele bijeenkomsten. De reserveringen voor november, december en het nieuwe jaar kwamen binnen.

Tot er weer nieuwe Lock downs kwamen vanwege het virus wat ons land en de wereld nog steeds in zijn greep houdt. Als beginnend ondernemer komen wij niet in aanmerking voor steun van de overheid. Ook de dagbesteding overdag is nog niet gerealiseerd door onder andere de problemen rondom horeca en corona.

We zetten momenteel alles in werking om nog omzet te kunnen realiseren maar dit wordt erg lastig vanwege de beperkte openingstijden van de afgelopen weken en de nieuwe Lock down van zondag 19 december die opnieuw de hele horeca treft.

En daarom vragen wij nu om hulp. Financiële hulp zodat wij de huur en vaste kosten die wij maandelijks hebben de komende onzekere tijden kunnen blijven betalen.

Het team Café de Liefde hoopt van harte dat we op jullie financiële steun mogen rekenen.

Wij hebben dan ook een crowdfunding opgezet en het zou mooi zijn als jullie ons willen steunen:

https://www.doneeractie.nl/caf-233-de-liefde-harderwijk-heeft-uw-hulp-nodig/-58789

Elk gebaar, hoe klein ook, zal dankbaar worden ontvangen.

Veel liefs van de vrienden van Café de Liefde!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie