!
PowerWalk: Heerlijk buiten in beweging zijn. Fitter worden in een leuke groep.
PowerWalk: Heerlijk buiten in beweging zijn. Fitter worden in een leuke groep. Eigen foto PowerWalk Club

PowerWalk Club Harderwijk zoekt Sport(ieve)-Senioren!

16 december 2021 om 21:21 Sport Deel je nieuws

PowerWalk Club Harderwijk is op zoek naar Sport-Senioren die graag willen bewegen, buiten, in het bos. Actief wandelen afgewisseld met korte oefeningen. Als je dit wat lijkt kom dan meedoen met een gratis proefles op een dinsdagmorgen tussen 10:15-11:15 uur. We verzamelen en vertrekken vanaf de parkeerplaats van de Trimbaan Harderwijk, aan de Watertorenweg.

Speciaal voor de ouder wordende mensen is het dubbel zo belangrijker om goed voor jezelf te blijven zorgen op het gebied van voeding maar ook zeker om sportief te blijven. Ben je fysiek fit, dan wordt de kans veel kleiner op lichamelijke ongemakken.

Wanneer ben je senior? Meestal wordt dit gezien als iemand van gevorderde leeftijd. Hoe oud dat is, is tamelijk subjectief en een echte vaste grens bestaat niet vor ons. Het belangrijkste is dat je graag actief wilt bewegen, maar wel met inachtneming van je leeftijd.

PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een actief tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen je af met oefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen! Samen bouwen we aan je conditie. Alles op je eigen niveau. En heel belangrijk: samen bewegen motiveert., is goed voor je sociale contacten en gezonder en fitter leven! Omdat je krachtoefeningen tussendoor doet, onderhoudt je je spiermassa. Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer begeleiden je zorgvuldig om kennis te maken met PowerWalk.

Probeer eens tijdens een gratis proefles of PowerWalk Club Harderwijk iets is waarbij het goed voelt. Vanaf 55 jaar ben je welkom bij PowerWalk,  je hoeft dus u te wachten tot je 65e levensjaar. Waarom dan wel wachten tot morgen? Meld je aan, voor een proefles, mail dan met  info@powerwalkclubharderwijk.nl of kijk op https://www.powerwalkclub.nl/locaties/harderwijk-dennis-en-jolanda/

PowerWalk Club Harderwijk biedt ook PowerWalk aan voor alle leeftijden vanaf 16 jaar, op maandagavond 19.00 uur en dinsdagmorgen 09:00 uur. Ben je nieuwsgierig en lijkt het je leuk om een keer een proefles mee te doen? Mail ons dan, info@powerwalkclubharderwijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie