!
Opname online kerstevent 2020
Opname online kerstevent 2020 Lennart van der Vegt

Online Kerstviering vóór Harderwijkers, dóór Harderwijkers

10 december 2021 om 13:33 Lokaal Deel je nieuws

Kerst 2021: Kom zoals je bent!

Een kerstviering voor gevaccineerden en ongevaccineerden, met of zonder QR-code, met honderden mensen tegelijk. Voor jong en oud, gelovig of ongelovig, in 3-delig pak of pyjama. Iedereen is welkom! Kom zoals je bent. Hoe? Online natuurlijk.

Kerstinharderwijk.nl

Ook Kerst 2021 valt midden in een golf van besmettingen en maatregelen en weer blijven de kerken grotendeel gesloten. Maar ook dit jaar organiseren de kerken van Harderwijk in samenwerking met Stichting Echo een online kerstviering in Harderwijk, vóór Harderwijkers, dóór Harderwijkers. Met verrassende elementen maar ook de vertrouwde kerstliederen, theater, een toespraak van dominee Pieter Both en nog veel meer. Een mooie uitzending met een boodschap van hoop voor héél Harderwijk of je nou wekelijks naar de kerk gaat of nog nooit een kerkgebouw van de binnenkant hebt gezien. Iedereen is welkom! Kom zoals je bent. Op kerstavond 24 december om 20.15 uur, te volgen via kerstinharderwijk.nl en HK13TV.

Samen

Maar kijk niet alleen, voor zover de maatregelen het toestaan, nodig je buren, collega’s, vrienden of familie uit om samen te kijken. Want bij kerstinharderwijk.nl is iedereen welkom.

Wat? Online Kerstviering Kerstinharderwijk.nl

Wanneer? 24 december 2021 om 20:15    

Waar? Kerstinharderwijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie