Elke editie van de Zomerbraderie krijgt een eigen thema mee: Tropical, Summerparty en Western zijn dit jaar de thema's. Eigen foto
Elke editie van de Zomerbraderie krijgt een eigen thema mee: Tropical, Summerparty en Western zijn dit jaar de thema's. Eigen foto (Foto: )

Nieuwe opzet zomerbraderie

Zeewolde - Al een aantal jaren organiseert Fritsevents de zomerbraderieen in het centrum van Zeewolde. Dit seizoen hebben de VCZ, de Verenigde Centrum Ondernemers, Stamkracht Evenementen, en de organisator de handen ineen geslagen om de braderieen meer sfeer te geven.

Elke editie krijgt een eigen thema mee: Summerparty en Western zijn de volgende thema's. Op maandag 5 en 19 augustus in de zomervakantie kunnen inwoners en toeristen van 14.00 tot 21.00 uur struinen door het centrum.
De kramen staan als een lint door het centrum opgesteld. Op het Kerkplein zijn tijdens de zomerbraderieen volop activiteiten voor onder andere de kinderen. Afhankelijk van het thema is er bijvoorbeeld een ballonnenclown, een kleurwedstrijd, een rodeostier of een leuke spelletjes zoals Twister XXL, Flessenvoetbal of een wedstrijd pannenkoeken versieren. Gezellige muziek zorgt voor extra sfeer en door de aanwezigheid van wat lekkers is het goed toeven in het centrum.

Huur ook een kraam!
Heeft u interesse in een kraam of grondplaats? Voor ondernemers uit het centrum en organisaties zonder winstoogmerk zijn er speciale tarieven. Leuk om bijvoorbeeld een loterij te organiseren voor je vereniging of mensen te werven. Opgeven kan via

www.fritsevents.nl

Meer berichten