!
Leerlingen aan het werk bij de lasersnijder
Leerlingen aan het werk bij de lasersnijder Morgen College

Scholieren Morgen College verkopen gepersonaliseerde wijnkistjes voor Sam&

23 november 2021 om 09:04 Lokaal Deel je nieuws

De leerlingen van het vak Design & Innovation maken deze prachtige, laser gegraveerde, wijnkistjes om geld in te zamelen voor stichting Sam& (samen voor alle kinderen). Sam& helpt gezinnen die het financieel lastig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van schoolspullen of het vieren van een verjaardag.

Wijnkistje met eigen logo

De leerlingen van het Morgen College graveren ieder gewenst logo op de wijnkistjes met een speciale lasersnijder. Als voorbeeld staan hiernaast de wijnkistjes van het Morgen College. Een mooie attentie voor in bijvoorbeeld het kerstpakket!

Persoonsvorming
Een van de belangrijke waarden bij het Morgen College is persoonsvorming. Onderwijs is veel meer dan alleen kennis. Hoe ga je met elkaar om, hoe werk je samen, hoe neem je verantwoordelijkheid voor je werk, etc. Deze persoonsvorming vindt onder andere plaats tijdens stages en excursies, maar ook tijdens projecten voor goede doelen zoals nu voor Sam&.

Bestellen?
De wijnkistjes kosten € 5,- per stuk. De volledige winst van € 3,-  gaat direct naar de stichting Sam&. Bij interesse kunt u e-mailen naar: mbijl@morgencollege.nl 

Voorbeeld wijnkistje
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie